Stampin'Debbi Hostess Club

Stampin'Debbi Hostess Club


 

Wanneer je bij Stampin' Up! een grote bestelling doet mag je als demonstrator gratis producten uitkiezen t.w.v. een bepaald bedrag, afhankelijk van het totaalbedrag. Dit zijn de zogeheten hostess credits.
Natuurlijk kom je niet altijd aan die 200 euro per bestelling. Maar als je wel in aanmerking wilt komen voor de gratis hostess credits, heb ik de oplossing voor je!
Elke maand post van Stampin' Up! op je mat. Hoe leuk is dat?

Wat is de Stampin'Debbi Hostess Club?

Bij deze club neem je deel aan een verzamelbestelling die ik elke 1e dag van de nieuwe maand doe, waarbij je voor minimaal 35 euro aan producten besteld. Je schrijft je voor een half jaar in. 

Het is niet toegestaan om tussentijds te stoppen met deelname aan de Hostess Club. Je benadeelt daarmee namelijk je mede clubleden. 

Iedere deelnemer gaat akkoord om 6 maanden lang voor een minimum bedrag van € 35 aan Stampin' Up! producten uit de op dat moment geldende catalogi te bestellen. Iedere deelnemer komt een keer aan de beurt om 20 euro aan GRATIS producten uit te zoeken. 
De verdeling van de hostess credits doe ik op volgorde van inschrijving. 

Bij 6 deelnemers ga ik van start. 

Je hoeft dus niets anders te doen dan iedere maand de keuze van jouw Stampin' Up! producten voor je club bestelling aan me door te mailen op d.vandenbergh@live.nl

De bestelling zal naar mij toegestuurd worden en ik zal de bestelling van iedere deelnemer klaar zetten zodat je het bij mij huis kan ophalen of ik kan het opsturen. 
De verzendkosten voor deze bestellingen zijn voor eigen rekening. 

Alle deelnemers krijgen van mij een jaarlijkse en seizoenscatalogus gratis. 

Lijkt deze club je helemaal leuk?

Stuur dan een mailtje aan d.vandenbergh@live.nl o.v.v. Stampin'Debbi Hostess Club.Jaarcatalogus

Seizoenscatalogus


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen